Cook Islands

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Cook Islands

Eladó ingatlan a Cook-szigeteken

A Cook-szigetek a csendes-óceáni térség déli része, politikai kapcsolatban áll Új-Zélanddal. 15 szigete nagy területen terül el. A legnagyobb Rarotongában sziklás hegyek és Avarua, a főváros található. Északon Aitutaki szigetén egy nagy lagúna található, korallzátonyok és kis homokos szigetek veszik körül. Az ország számos búvárkodási és sznorkelezési helyéről híres.

Ha új, eladó ingatlanra vágyik a Cook-szigeteken, akkor tudnia kell, hogy a déli szigetcsoportban további 6, északon pedig további 6 sziget található. Néhányuk belföldi járatokkal érhető el, mások csak hajóval. Tényleg el vannak maradva a turizmus legyőzött vonalaitól, kicsi, egyedi és időtlen drágakövek vannak elszórva 2 millió négyzetkilométernyi óceánon.

Ha érdekel egy eladó ingatlan a Cook-szigeteken, Mauke a kertsziget, és a lakók rendkívül büszkék otthonaik gondozott kertjeire. Meglepően szép sziget, mindenütt vadvirágok nőnek.

Mitiaro a Csendes-óceán egyik legszebb és leglátogatottabb szigete, jellegzetes történelemmel és kultúrával, valamint gyönyörű földalatti mészkőmedencékkel és csendes barlangokkal. Élvezze a vidéki házakat és sok más, Cook-szigeteken eladó házat, ahol egy helyi családdal él egy hagyományos nádtető alatt.

A Mangaia a Cook-szigetek közül a második legnagyobb, és 18 millió évvel a legrégebbi is. Ez egy korallsziget, amely évezredek alatt került elő az óceánból és óriási barlangokat rejt.

Manuae körülbelül 100 km-re délkeletre található Aitutakitól, és csodálatos lagúnája látható az Aitutaki és Atiu közötti repülés során. Ez egy nagyon lakatlan természetvédelmi terület minden tengeri madár és teknős számára. Az egyik legjobb hely, ahol a Cook-szigeteken eladó ingatlan eladó

Takutea csak néhány mérföldre található Atiu északkeleti partjától. Ezt a vadvédelmi területet egy Vagyonkezelő Alap kezeli.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 6747

Eladás Ház, Cook Islands, Rarotonga, Rarotonga, Rarotonga

52,875,077.06HUF
Eladás
Ház

1 m²
Felébredni a szép és a hagyományos lakhelye. Vegyünk egy frissítő reggeli úszás. Feküdj le a délutáni és felszív a nap! Aztán fél éjjel! Mennyei életm...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB